FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste u unutrašnjosti mokre i skliske

ZAGREB, 12. veljače 2005. (Hina) - U unutrašnjosti Hrvatske ceste su mjestimice mokre i skliske, posebice u gorju, na mostovima te usjecimai prijevojima, na dionici auto-ceste A1 Zagreb-Split, Bosiljevo-MalaKapela, jaki su bočni udari vjetra, izvijestio je večeras Hrvatskiauto-klub.
ZAGREB, 12. veljače 2005. (Hina) - U unutrašnjosti Hrvatske ceste su mjestimice mokre i skliske, posebice u gorju, na mostovima te usjecima i prijevojima, na dionici auto-ceste A1 Zagreb-Split, Bosiljevo-Mala Kapela, jaki su bočni udari vjetra, izvijestio je večeras Hrvatski auto-klub.

Na dionici D42 Saborsko-Poljanak-Selište još je zabrana vožnje za priključna vozila, a obvezna uporaba zimske opreme za sva ostala.

Povremeno je pojačan ulaz osobnih vozila u Hrvatsku na graničnim prijelazima Bregana i Županja, te teretnih vozila na izlazu iz Hrvatske na prijelazima Bajakovo i Macelj.

Na ostalim prijelazima prometuje se uglavnom nesmetano.

Trajektni je promet redovit na svim linijama.

Prometna prognoza za 13. veljače 2005.: Uz srednji intenzitet prometa ne očekuju se veće poteškoće u prometu, a kraćih zastoja bit će na prilaznim cestama većih gradova i dionicama na kojima traju radovi. Tijekom dana savjetuje se oprez zbog mokrih i skliskih kolnika, posebice na prijevojima, mostovima i usjecima. U jutarnjim satima, zbog nižih temperatura, u gorju je moguća poledica. Za putovanje kroz gorje i u inozemstvo savjetuje se posjedovanje zimske opreme. Povremeno pojačan izlaz i promet teretnih motornih vozila očekuje se na graničnim prijelazima Bajakovo i Macelj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙