FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gibonni donirao udrugu "Dva skalina"

DUBROVNIK, , 19. siječnja 2005. (Hina) - Zlatan Stipišić - Gibonni idirektor dubrovačke podružnice Privredne banke Zagreb Ivan Pavličevićuručili su danas Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama "Dvaskalina" u Dubrovniku vrijednu donaciju u iznosu 40.000 kuna.
DUBROVNIK, , 19. siječnja 2005. (Hina) - Zlatan Stipišić - Gibonni i direktor dubrovačke podružnice Privredne banke Zagreb Ivan Pavličević uručili su danas Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama "Dva skalina" u Dubrovniku vrijednu donaciju u iznosu 40.000 kuna.

Poznati pjevač odrekao se izvođačkih prava na pjesmu Libar, koja se koristi u promotivnoj kampanji Privredne banke Zagreb "Kako god okreneš", a u tu humanitarnu svrhu i Privredna banka Zagreb dala je svoj doprinos.

Dubrovačka udruga "Dva skalina" djeluje dvije i pol godine i okuplja 16 roditelja i jedanaestero djece s posebnim potrebama, a imaju i zaposlene dvije medicinske sestre, te fizioterapeuta i vozača koji se financiraju iz donacija, koje ta udruga dobije.

"Takve udruge roditelja, koji su se organizirali kako ne bi bili prepušteni sami sebi, najbolji su način da se dođe do rješenja nekoga problema", rekao je Gibonni, dodajući kako često sudjeluje u humanitarnim akcijama namijenjenima upravo za pomoć djeci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙