FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DCM: Od 1. ožujka 15 posto niže cijene Interneta

ZAGREB, 18. veljače 2005. (Hina) - Nacionalni kablovski koncesionar,tvrtka DCM, od 1. ožujka udvostručuje brzinu pristupa kabelskomširokopojasnom Internetu. flat rate, uz istodobno 15 postotno nižecijene svojih paketa za Internet.
ZAGREB, 18. veljače 2005. (Hina) - Nacionalni kablovski koncesionar, tvrtka DCM, od 1. ožujka udvostručuje brzinu pristupa kabelskom širokopojasnom Internetu. flat rate, uz istodobno 15 postotno niže cijene svojih paketa za Internet.

Flat rate širokopojasni internet nema ograničenja ostvarenog prometa, a mjesečna je cijena u potpunosti fiksna, pojašnjavaju iz DCM-a.

Kabelski flat rate internet Xnet, koji je u ponudi DCM-a, od 1. ožujka više neće imati paket od 64 kbps u ponudi, već se on povećava na brzinu od 96/64 kbit/s, a najbrži paket pod nazivom Typhoon sada će biti brzine od 1024 kbps, što je dvostruko brže nego prije.

Najrašireniji paket Xnet flat rate Interneta pod nazivom Mistral sada je dvostruko brži od dial up pristupa (96/64 kbit/s), a cijena mu je identična onoj koju veliki broj dial-up pretplatnika plaća svaki mjesec za dvostruko sporiji i puno nepraktičniji pristup Internetu, tvrde u DCM-u.

Direktor DCM-a Richard Singer ustvrdio je da je namjera tog poteza povećanje broja korisnika širokopojasnog Interneta u Hrvatskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙