FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

T-Portal i Algebra pokrenuli "Portal znanja"

ZAGREB, 11. veljače 2005. (Hina) - T-Com i informatičko učilište"Algebra" pokrenuli su danas na T-Portalu novu web stranicu "Portalznanja", na kojoj će Internet korisnici moći "pohađati" besplatnee-learning (informatičke) interaktivne seminare te polagati testoveznanja.
ZAGREB, 11. veljače 2005. (Hina) - T-Com i informatičko učilište "Algebra" pokrenuli su danas na T-Portalu novu web stranicu "Portal znanja", na kojoj će Internet korisnici moći "pohađati" besplatne e-learning (informatičke) interaktivne seminare te polagati testove znanja.

Na toj web stranici, kako su na današnjoj konferenciji za novinare istaknuli predstavnici T-Coma i Algebre, korisnici tako mogu proći 30 minutne tečajeve iz osnova programa MS Word, MS Excel, MS Outlook te Interneta.

Svoje znanje mogu i testirati, nakon čega će oni koje uspješno polože ispit, po riječima voditelja marketinga Algebre Hrvoja Balena, poštom dobiti i neformalno 'uvjerenje' o položenom tečaju T-Coma i Algebre.

Dodao je i da se u prvih dva sata od pokretanja Portala znanja za seminare i testove znanja registriralo oko 200 korisnika/surfera.

Glavni urednik T-Portala Goran Žabić naglasio je da je Portal znanja osim za one koji imaju manje znanja o računalima i korištenju računalnih i Internet programa namijenjen i onima iskusnijima u tom segmentu.

U planu im je sadržaj na Portalu znanja proširiti i na druga područja znanja (osim informatičkih), a do ljeta je najavio i pokretanje svojevrsnog EU Portala, na kojem će korisnici moći naći različite informacije o Europskoj uniji te testirati svoje znanje o EU.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙