FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Višestruko povećanje dobiti Yahoo-a

SUNNYVALE, 19. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Američki Internet portalYahoo ostvario je u četvrtom tromjesečju prošle godine peterostrukoveću dobit u odnosu na isto razdoblje godine ranije, od 373 milijunadolara, izvijestila je u srijedu ta kompanija.
SUNNYVALE, 19. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Američki Internet portal Yahoo ostvario je u četvrtom tromjesečju prošle godine peterostruko veću dobit u odnosu na isto razdoblje godine ranije, od 373 milijuna dolara, izvijestila je u srijedu ta kompanija.

Prihodi kompanije u tom su razdoblju uvećani za 62 posto u odnosu na godinu ranije, dosegnuvši 1,07 milijardi dolara. Nakon odbitka troškova koje Yahoo plaća partnerima za distribuciju putem web-a, njegovi su prihodi iznosili 756 milijuna dolara.

"Yahoo je išao impresivnom brzinom u četvrtom tromjesečju, bilježeći još jednu rekordnu godinu za kompaniju", kazao je predsjednik uprave i izvršni direktor kompanije Terry Semel.

U 2004. prihodi internetskog diva porasli su 120 posto, na 3,57 milijardi dolara, a dobit je iznosila 840 milijuna dolara, što je trostruko više od 238 milijuna dolara ostvarenih u 2003.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙