FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sastanak Udruge hrvatskih putničkih agencija

DUBROVNIK, 14. veljače 2005. (Hina) - Udruga hrvatskih putničkihagencija predstavila je danas u Dubrovniku novo izdanje agencijskogpriručnika s popisom 179 putničkih agencija redovnih članica Udruge tenjihovih 150 poslovnih jedinica, kao i podatke o 43 pridruženečlanice.
DUBROVNIK, 14. veljače 2005. (Hina) - Udruga hrvatskih putničkih agencija predstavila je danas u Dubrovniku novo izdanje agencijskog priručnika s popisom 179 putničkih agencija redovnih članica Udruge te njihovih 150 poslovnih jedinica, kao i podatke o 43 pridružene članice.

Kako je istaknula direktorica Udruge hrvatskih putničkih agencija Maja Stanić riječ je o sedmom priručniku na engleskom jeziku namijenjenom inozemnim i domaćim organizatorima putovanja.

Također predstavila i nove članice Udruge s dubrovačkog područja među kojima su Zračna luka Dubrovnik, Adriatic Luxuriy Services, Dubrovnik Airline, National rent a car Hrvatska i Agencija Maestral.

Govoreći o problemima s kojima se agencije susreću u radu Maja Stanić posebno je istaknula probleme vezane uz visoke cijene izleta koje su nekonkurentne u odnosu na neke susjedne zemlje.

Kad je Dubrovnik u pitanju, kazala je Stanić, povećane su cijene za Nacionalni park Mljet i cijene muzeja kao i cijene turističkih vodiča, a sve to, povezano i sa cijenama goriva, dovodi do problema u prodaji izleta, naglasila je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙