FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi Nadzorni odbor crikveničkog Jadrana

CRIKVENICA, 24. siječnja 2005. (Hina) - Na izvanrednoj Glavnojskupštini hotelsko-turističkog poduzeća Jadran d.d. iz Crikvenicedanas je imenovan novi Nadzorni odbor, a opozvani dosadašnji članoviNadzornog odbora, doznaje se danas iz uprave Jadrana.
CRIKVENICA, 24. siječnja 2005. (Hina) - Na izvanrednoj Glavnoj skupštini hotelsko-turističkog poduzeća Jadran d.d. iz Crikvenice danas je imenovan novi Nadzorni odbor, a opozvani dosadašnji članovi Nadzornog odbora, doznaje se danas iz uprave Jadrana.

U Nadzornom odboru Jadrana od danas su, na prijedlog većinskog vlasnika Hrvatskog fonda za privatizaciju, Vladimir Paraščak, Vladimir Domijan, Vlatka Vedriš i Lidija Kovačić.

Konstitutivna sjednica Nadzornog odbora bit će održana za osam dana kada će biti izabran i novi predsjednik Nadzornog odbora.

Crikvenički Jadran opterećen je s 248 milijuna kuna dugovanja, na naplatu je dospjelo oko 73 posto tražbina pa je račun tvrtke blokiran.

Program financijske konsolidacije kojeg je predložila sadašnja uprava nije proveden, pa je nastavljena desetogodišnja agonija poduzeća.

Po riječima predsjednice Uprave Vesne Parat ako se ne provede financijska konsolidacija izvjesno je otvaranje stečaja u Jadranu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙