FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatsko izaslanstvo u posjetu Udruženju obrtnika Vicenza

ZAGREB, 9. veljače 2005. (Hina) - Hrvatsko gospodarsko izaslanstvo,koje vodi državna tajnica za poduzetništvo Tajana Kesić-Šapić boravitće danas i sutra u posjetu Udruženju obrtnika Vicenza, objavili su izMinistarstva gospodarstva, rada i poduzetništva.
ZAGREB, 9. veljače 2005. (Hina) - Hrvatsko gospodarsko izaslanstvo, koje vodi državna tajnica za poduzetništvo Tajana Kesić-Šapić boravit će danas i sutra u posjetu Udruženju obrtnika Vicenza, objavili su iz Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva.

Uz predstavnike Ministarstva u delegaciji je i predsjednik Hrvatske obrtničke komore (HOK) Stjepan Šafran.

Radni posjet Vicenzi nastavak je aktivnosti na unaprjeđenju jačanja suradnje hrvatskih i talijanskih poduzetnika koju je HOK započeo 1999. godine sa Udruženjem obrtnika Vicenze.

Tijekom posjeta bit će riječi o mogućnostima implementiranja postojećih tehnologijskih proizvoda u domaće tvrtke putem povezivanja hrvatskih i talijanskih obrtnika u clustere.

Ministarstvo je u pripremnim aktivnostima koje su prethodile radnoj posjeti Vicenzi razmatralo mogućnosti korištenja dijela talijanskog zakona koji govore o udruživanju tvrtki i obrtnika s ciljem jačanja konkurentnosti i dobivanja povoljnijih uvjeta pri kandidiranju proizvodnih programa prema poslovnim bankama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙