FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Proizvođači hotelijerstvu 2005" idući tjedan na Plitvicama

ZAGREB, 1. veljače 2005. (Hina) - Tradicionalni hrvatski poslovnisusreti "Proizvođači hotelijerstvu 2005" održat će se po 36. put od 9.do 11. veljače u Hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima, a glavna temasusreta bit će kreditiranje pripreme ovogodišnje turističke sezone.
ZAGREB, 1. veljače 2005. (Hina) - Tradicionalni hrvatski poslovni susreti "Proizvođači hotelijerstvu 2005" održat će se po 36. put od 9. do 11. veljače u Hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima, a glavna tema susreta bit će kreditiranje pripreme ovogodišnje turističke sezone.

Organizator susreta "Proizvođači hotelijerstvu 2005" je, kao i svake godine, Privredni vjesnik te magazin "Hotel", iz kojega su izvijestili o tim susretima.

I ove je godine svrha susreta, kako ističu organizatori, pridonijeti poticanju hrvatske proizvodnje za potrebe hotelijerstva.

Posebno će biti riječi o novom HBOR-ovom programu kreditiranja pripreme turističke sezone kojim se želi potaknuti turističke tvrtke na nabavu hrane, pića i druge robe od hrvatskih proizvođača.

Na susretima se očekuju predstavnici resornog ministarstva te strukovnih udruga, među kojima i Hrvatske udruge hotelijera i restoratera (HUH) te Nacionalne udruge malih i obiteljskih hotela, koji su suorganizatori susreta.

Tijekom susreta održat će se izložba hrvatskih tvrtki koje će prikazati svoje mogućnosti u proizvodnji hrane, pića i drugih proizvoda potrebnih ugostiteljstvu i hotelijerstvu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙