FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osječki "Novocommerce" ove godine planira prihod veći od 200 milijuna kuna

OSIJEK, 7. veljače 2005. (Hina) - Osječka tvrtka "Novocommerce" dd uprošloj je godini ostvarila ukupna prihod od 140 milijuna kuna, što jeza 8 milijuna kuna više nego u 2003. godini, a ove se godine planiraprihod veći od 200 milijuna kuna te nastavak ulaganja u proizvodnju ukojoj tvrtka vidi svoju budućnost, izvijestila je danas Upravapoduzeća.
OSIJEK, 7. veljače 2005. (Hina) - Osječka tvrtka "Novocommerce" dd u prošloj je godini ostvarila ukupna prihod od 140 milijuna kuna, što je za 8 milijuna kuna više nego u 2003. godini, a ove se godine planira prihod veći od 200 milijuna kuna te nastavak ulaganja u proizvodnju u kojoj tvrtka vidi svoju budućnost, izvijestila je danas Uprava poduzeća.

Predsjednik Uprave tvrtke, koja je glavni zastupnik kompanije "John Deer" za Hrvatsku, BiH te Makedoniju, Ivo Brzica kazao je na konferenciji za novinare kako je "Novocommerce" prošle godine u različite investicije uložio 32 milijuna kuna. Među ostalim uloženo je u kupnju i moderniziranje farme muznih krava "Krndija", na kojoj se ove godine, s kapacitetom od 450 krava, očekuje proizvodnja od oko 3 milijuna litara mlijeka.

Ove se godine planiraju investicije u ukupnoj vrijednosti od oko 35 milijuna kuna, među kojima su dogradnja staje na spomenutoj farmi, kapaciteta 260 krava, a konačni cilj je da se krajem 2006. ili početkom 2007. godine, dosegne godišnja proizvodnja od 6 milijuna litara mlijeka.

U Upravi ističu kako se u sklopu farme "Krndija" ove godina planira modernizacija tvornice stočne hrane, kapaciteta oko 10.000 tona godišnje, a nastavit će se razvijati i svinjogojska proizvodnja, koja od 1995. djeluje na farmi "Lipine" kod Našica, s trenutačnim kapacitetom od 15.000 tovljenika godišnje. Ove se godine planira izgradnja novog reprodukcijskog centra, s oko 1.000 rasplodnih krmača.

Napominju i kako u segmentu distribucije poljoprivredne mehanizacije na hrvatskome tržištu ove godine planiraju prodaju 110 traktora i 20 kombajna.

(Hina) xivuč yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙