FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PT: Ivica Todorić o razvoju Belja

ZAGREB, 7. veljače 2005. (Hina) - Agrokor će zadržati sve radnike uBelju, povećati proizvodnju tog kombinata i otvarati nove farme, kazaoje predsjednik Uprave Agrokora Ivica Todorić u subotu tijekom obilaskapogona Belja, piše današnji tisak.
ZAGREB, 7. veljače 2005. (Hina) - Agrokor će zadržati sve radnike u Belju, povećati proizvodnju tog kombinata i otvarati nove farme, kazao je predsjednik Uprave Agrokora Ivica Todorić u subotu tijekom obilaska pogona Belja, piše današnji tisak.

Agrokor još nije potpisao ugovor s Hrvatskim fondom za privatizaciju o preuzimanju većinskog paketa dionica Belja, no stručnjaci Agrokora već analiziraju stanje u kombinatu i dogovaraju se o daljnjem razvoju.

Todorić najavljuje otvaranje novih farmi i znatno povećanje proizvodnje pilića, pa od toga posla Agrokor ove godine računa na oko 60 milijuna kuna, a već sljedeće na 200 milijuna kuna.

"Ako Belje može nešto dati, onda je to upravo u poljoprivrednoj proizvodnji. Ovaj je prostor bogomdan i jedan od najperspektivnijih u Europi. Planiramo povećati obradive površine, i to kupnjom, zakupom i najmom, ali i drugačijim odnosom prema selu gdje Belje neće biti monopolist nego partner", kazao je Todorić u Jutarnjem listu.

(Hina) xnb ynb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙