FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Turistička ponuda na hrvatsko-madžarskom pograničnom području

KOPRIVNICA, 20. siječnja 2005. (Hina) - Koprivničko-križevačka županijapriključit će se projektu turističke ponude u hrvatsko-madžarskompograničnom području uz Dravu, koji su za svoju lijevu obalu većizradile madžarske županije, rečeno je danas na susretu izaslanstvamadžarske županije Somogya sa županom Josipom Friščićem ipredstavnicima županijske Turističke zajednice u Koprivnici.
KOPRIVNICA, 20. siječnja 2005. (Hina) - Koprivničko-križevačka županija priključit će se projektu turističke ponude u hrvatsko-madžarskom pograničnom području uz Dravu, koji su za svoju lijevu obalu već izradile madžarske županije, rečeno je danas na susretu izaslanstva madžarske županije Somogya sa županom Josipom Friščićem i predstavnicima županijske Turističke zajednice u Koprivnici.

Dogovoreno je da sličan projekt za Koprivničko-križevačku županiju izrade županijski stručni timovi predvođeni mr. Zdravkom Mihevcom, direktorom Turističke zajednice, kako bi se do ožujka zajednički hrvatsko-madžarski projekt kandidirao za financiranje iz predpristupnih fondova Europske unije.

Župan Friščić izrazio je zadovoljstvo uspostavom prekogranične suradnje u zaštiti i stvaranjem zajedničkoga turističkog proizvoda oko rijeke Drave, koji Županija kani proširiti i prirodnim, kulturno-povijesnim i športsko-rekreacijskim sadržajima Bilogore i Kalnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙