FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sporazum vukovarsko-srijemskog SDP-a i HSS-a

VINKOVCI,29. siječnja 2005.(Hina - Predsjednici županijskihorganizacija SDP-a i HSS-a Vukovarsko-srijemske županije Branko Tušeki Zdravko Kelić potpisali su danas Sporazum o utvrđivanju zajedničkognastupa na lokalnim izborima za Županijsku skupštinuVukovarsko-srijemske županije.
VINKOVCI,29. siječnja 2005.(Hina - Predsjednici županijskih organizacija SDP-a i HSS-a Vukovarsko-srijemske županije Branko Tušek i Zdravko Kelić potpisali su danas Sporazum o utvrđivanju zajedničkog nastupa na lokalnim izborima za Županijsku skupštinu Vukovarsko-srijemske županije.

"Sporazum nije uperen protiv nikoga. Želimo njime napraviti jedan novi demokratski iskorak u županiji i afirmirati neke nove vrijednosti i ideje", ocijenio je predsjednik vukovarsko-srijemskog SDP-a Branko Tušek.

Prema njegovim riječima, taj Sporazum "otvara vrata i drugim političkim strankama i nestranačkim osobama da se pridruže SDP-u i HSS-u u zajedničkim naporima da kroz lokalne izbore pridonesu političkim promjenama u najistočnijoj hrvatskoj županiji".

Predsjednik vukovarsko-srijemskog HSS-a Zdravko Kelić rekao je kako je Sporazumom predviđeno formiranje zajedničke izborne liste za Županijsku skupštinu na kojoj će kandidati HSS-a i SDP-a biti zastupljeni podjednako.

U Vukovarsko-srijemskoj županiji na vlasti se od prošlih lokalnih izbora nalazi koalicija koju čine HSS, SDP, DC, SDSS i HSLS.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙