FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Autocesta Rijeka-Zagreb otvorena za sav promet

ZAGREB, 27. siječnja 2005. (Hina) - Autocesta A6 Rijeka-Zagreb otvorenaje za sav promet, kao i dionica autoceste A1 Split-Zagreb, od čvoraMaslenica do čvora Sveti Rok, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 27. siječnja 2005. (Hina) - Autocesta A6 Rijeka-Zagreb otvorena je za sav promet, kao i dionica autoceste A1 Split-Zagreb, od čvora Maslenica do čvora Sveti Rok, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Za sav su promet otvorene i ceste D53 Našice-Požega preko Krndije, dionica ceste Grabovac-Ličko Petrovo Selo, Meja-Oštrovica, Oštrovica-Gornje Jelenje i Kutjevo-Velika, no uz obveznu zimsku opremu.

Za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom i dalje je zabranjen promet Ličkom i Jadranskom magistralom.

Za vozila prve skupine - motocikle, autobuse na kat i vozila s kamp kućicom - još uvijek su zatvoreni Paški i Krčki most.

Državnom cestom D1 Karlovac-Plitvice-Korenica-Udbina-Klapavice smiju voziti samo autobusi, osobna i manja teretna vozila sa zimskom opremom.

Dionica D414 Ston-Orebić otvorena je isključivo za osobna vozila sa zimskom opremom. Pristup na Sljeme moguć je iz Zagreba jedino za osobna vozila uz posjedovanje zimske opreme. Sa zagorske strane sva vozila mogu do Hunjke.

Na Podravskoj magistrali kod Orahovice u tijeku je rješavanje prometnog zastoja, pa prolaze samo osobna vozila, dok se sva druga, privremeno, preusmjeravaju obilazno preko D. Miholjca i Slatine.

Na graničnim prijelazima Duboševica, Donji Miholjac, Batina i Erdut usporen je ulaz kamionima s prikolicom i tegljačima, dok se na ostalim prijelazima prometuje sporije, ali uglavnom redovno.

Trajekt na liniji Jablanac-Mišnjak za Rab ponovno plovi, kao i trajekt za otok Pag. Linija Brestova-Porozina za otok Cres prevozi samo osobna vozila, a u prekidu je trajektna linija Split-Rogač. Ostali trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙