FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 24. siječnja 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta
ZAGREB, 24. siječnja 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta

WINTER PARK, Florida - Amerikanac Dave Plotkin, DJ na radio postaji WPRK-FM na Rollins koledžu, na Floridi, postavio je u petak neslužbeni svjetski rekord za najdulju radijsku emisiju jednog DJ-a. Plotkin (25) je emisiju započeo u ponedjeljak u 9 sati ujutro, a odjavio ju je u 23.03 sati u petak, nakon punih 110 sati. Između puštanja glazbe, Plotkin je ugostio mjesne bendove, razgovarao je s umjetnicima i istaknutim građanima, davao intervjue ili se tuširao hladnom vodom u tuš kabini postavljenoj u blizini studija.

BERLIN - Njemačka web-stranica za samce pokrenula je servis za pronalaženje partnera inspirirana izrekom da je najbolji put do nečijeg srca kroz želudac. "Upoznajte prijateljske ljubitelje kuhanja u susjedstvu brzo i lako, za vruće zabave s kuhanjem ili romantične kulinarske spojeve", predlaže se na web-stranici pod nazivom "Kuhati sam je glupo" . Pokrenuti servis ima već više od 11.000 članova u dobi od 18 do 71 godine, rekao je voditelj stranice Tim Schaefer. Nakon prvih kušanja putem e-maila, znalci koji otkriju da imaju slične ukuse dogovaraju sastanak kod vrućeg štednjaka.

RIM - Talijanski umirovljenik počinio je samoubojsto jer se njegova supruga mjesecima nije budila iz kome, no samo nekoliko sati nakon toga ona se probudila, objavili su talijanski mediji. Kao u poznatoj tragediji o Romeu i Juliji, 70-godišnji Ettore, koji je pokraj suprugina kreveta bdio četiri mjeseca nakon što je ona zbog posljedica srčanog udara pala u komu, na kraju je izgubio nadu i ubio se ispušnim plinovima u obiteljskoj garaži. Niti dan kasnije, njegova supruga, Rossana, probudila se u bolničkom krvetu u Padovi i zatražila da ga pozovu.

LJUBLJANA - Vjenčanje američkog milijardera Donalda Trumpa s nekadašnjom manekenkom Melanijom Knauss, rodom iz Sevnice blizu Krškoga u Sloveniji, napravilo je i veliku reklamu za njenu staru domovinu, pišu slovenski mediji. Mediji navode da su slovenska diplomatska predstavništva u SAD-u bila u zadnje vrijeme pod pravom opsadom novinara koji su o mladenki željeli doznati nešto više. Iako joj se u domovini ranije zamjeralo što se u SAD-u predstavljala kao Austrijanka i promijenila prezime iz Knavs u Knauss, sada je domovini napravila takvu reklamu kakva se ne bi mogla dobiti nikakvim novcima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙