FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bučan seks? Može, ali samo popodne

STOCKHOLM, 15. siječnja 2005. (Hina/Reuters) - Bučno vođenje ljubavinije razlog za izbacivanje iz stana, sve dok se odvija po danu,objavila je švedska agencija za iznajmljivanje stanova.
STOCKHOLM, 15. siječnja 2005. (Hina/Reuters) - Bučno vođenje ljubavi nije razlog za izbacivanje iz stana, sve dok se odvija po danu, objavila je švedska agencija za iznajmljivanje stanova.

Tvrtka Tunabyggen u gradu Borlaengeu, 200 kilometara sjeverozapadno od Stockholma, donijela je takvu odluku nakon što su se susjedi jednog zaljubljenog para kolektivno pobunili protiv njihovih glasnih popodnevnih seksualnih užitaka.

Ta tvrtka, koja u svom vlasništvu ima čitavu jednu stambenu četvrt, navodi da je vođenje ljubavi dio normalnog obiteljskog života i nikako ne može biti razlog za izbacivanje iz stana.

I točno, takav je švedski zakon. Susjede se ne smije uznemiravati bukom - bilo da dolazi iz televizora, glazbenih uređaja ili postelje - ali samo navečer i noću. Stoga je i pritužba navedenih stanara odbačena jer se zaljubljeni par može "čuti" gotovo svakodnevno, ali samo tijekom popodneva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙