FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste vlažne i skliske u unutrašnjosti, magla u Istri

ZAGREB, 6. siječnja 2005. (Hina) - Promet je rijedak na većini cesta,vlažne su i skliske ceste u unutrašnjosti Hrvatske, posebice namostovima, vijaduktima i kroz usjeke, a magla mjestimice smanjujevidljivost u Istri, izvijestio je večeras u 18 sati Hrvatskiauto-klub.
ZAGREB, 6. siječnja 2005. (Hina) - Promet je rijedak na većini cesta, vlažne su i skliske ceste u unutrašnjosti Hrvatske, posebice na mostovima, vijaduktima i kroz usjeke, a magla mjestimice smanjuje vidljivost u Istri, izvijestio je večeras u 18 sati Hrvatski auto-klub.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorske ceste, te usjeke Jadranske i Ličke magistrale, a poseban oprez savjetuje se na dijelu državne ceste D206 Pregrada-Hum na Sutli.

Na državnoj cesti D64, Pazin-Vozilići kod mjesta Drazej, u dužini od 40 metara, došlo je do klizišta kolnika, te se prometuje jednim kolničkim trakom uz postavljenu prometnu signalizaciju. Vozila čija ukupna masa prelazi 5 tona voze obilazno: Pazin-županijska cesta Pazin/Žminj-županijska cesta-Most Katarina-Labin i obratno.

Danas je na snazi zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim smjerovima do 23 sata .

Povremeno je pojačan promet na graničnim prijelazima Bregana i Macelj na izlazu iz Hrvatske, te na Bajakovu, Županji, Slavonskom Brodu i Staroj Gradiški na ulazu u Hrvatsku.

Na ostalim se prijelazima prometuje bez ograničenja.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙