FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet slab

ZAGREB, 7. siječnja 2005. (Hina) - Promet je slabog intenziteta navećini cesta i odvija se bez zastoja osim dionicama cestama na kojimasu u tijeku radovi gdje se vozi usporeno ili preusmjereno, izvijestioje jutros Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 7. siječnja 2005. (Hina) - Promet je slabog intenziteta na većini cesta i odvija se bez zastoja osim dionicama cestama na kojima su u tijeku radovi gdje se vozi usporeno ili preusmjereno, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Vlažnih i skliskih su kolnika mjestimice ceste na području Gorskog kotara, Like, Slavonije te sjeverozapadnog dijela zemlje. Vozače HAK savjetuje na dodatan oprez posebice pri nailasku na mostove, vijadukte i usjeke zbog moguće poledice. Magla smanjuje vidljivost duž autocesta: A2 Macelj-Zagreb od Velike Vesi do Zagreba i A1 Zagreb-Split između Jezerana i Otočca.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorske ceste, te usjeke Jadranske i Ličke magistrale, a poseban oprez savjetujemo na dijelu državne ceste D206 Pregrada-Hum na Sutli.

Svim prijelazima prometuje se bez ograničenja.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙