FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet bez zastoja, uz dobru vidljivost

ZAGREB, 15. siječnja 2005. (Hina) - Promet na većini cesta teče bezzastoja i posebnih ograničenja i uz dobru vidljivost. Kolnici sumjestimice mokri i skliski u sjeverozapadnoj i središnjoj Hrvatskoj,Slavoniji, Gorskom kotaru, Istri i Lici. U područjima s nižimtemperaturama ceste su posute, javio je HAK u 11 sati.
ZAGREB, 15. siječnja 2005. (Hina) - Promet na većini cesta teče bez zastoja i posebnih ograničenja i uz dobru vidljivost. Kolnici su mjestimice mokri i skliski u sjeverozapadnoj i središnjoj Hrvatskoj, Slavoniji, Gorskom kotaru, Istri i Lici. U područjima s nižim temperaturama ceste su posute, javio je HAK u 11 sati.

Vozačima se savjetuje pojačan oprez u vožnji zbog vlažnih i skliskih kolnika, te na mjestima s maglom, kao i na području Gorskog kotara, posebice na mostovima, prijevojima i usjecima.

Na dionici autoceste A6, Rijeka-Zagreb, Bosiljevo 2-Vrbovsko zbog radova od tunela Veliki Gložac do vijadukta Zečeva Draga u smjeru Rijeke prometuje se samo preticajnim trakom i usporeno. Radovi bi trebali završiti do 13 sati.

Zbog razminiranja za sav se promet svakodnevno, od 7 do 16 sati, zatvara državna cesta D502, na dionici Zračno učilište "Aerobaza" Zemunik-Zadar. Vozila će se propuštati svaki puni sat po 15 minuta, a moguće je i koristiti alternativni pravac.

Na Jadranskoj magistrali, D8, u Novom Vinodolskom obnova je potpornoga zida, pa se od 7 do 17 sati, na mjestu radova, prometuje naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorske ceste, te usjeke Jadranske i Ličke magistrale, a poseban oprez se savjetuje na dijelu državne ceste D206 Pregrada-Hum na Sutli i D218 Srb-Brotnja.

Na državnoj cesti D64, Pazin-Vozilići kod mjesta Drazej, duž 40 m dugoga klizišta kolnika, prometuje se jednim kolničkim trakom uz postavljenu prometnu signalizaciju. Vozila čija ukupna masa prelazi 5 tona voze obilazno: Pazin-Ž5190 Pazin/Žminj-Ž5079-Most Katarina-Labin i obratno.

Svim graničnih prijelazima prometuje se nesmetano.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙