FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste uglavnom suhe, tijekom noći i jutra moguća magla

ZAGREB, 5. siječnja 2005. (Hina) - Na većini cesta u Hrvatskoj prometje srednje gustoće, kolnici su uglavnom suhi, a vidljivost je dobra,tijekom noći i ujutro moguća je mjestimična magla u kopnenimdijelovima, izvijestio je večeras u 22 sata Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 5. siječnja 2005. (Hina) - Na većini cesta u Hrvatskoj promet je srednje gustoće, kolnici su uglavnom suhi, a vidljivost je dobra, tijekom noći i ujutro moguća je mjestimična magla u kopnenim dijelovima, izvijestio je večeras u 22 sata Hrvatski auto-klub.

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski na području Gorskog kotara gdje je potreban dodatan oprez zbog moguće poledice.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorske ceste, te usjeke Jadranske i Ličke magistrale, a poseban oprez potreban je na dijelu državne ceste D206 Pregrada-Hum na Sutli.

Na državnoj cesti D64, Pazin-Labin, u dužini od 40 metara došlo je do klizišta kolnika, prometuje se jednim kolničkim trakom uz postavljenu prometnu signalizaciju.

Večeras do 23 sata vrijedi zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim smjerovima, kao i sutra, četvrtak, 6. siječnja od 14 do 23 sata .

Na svim graničnim prijelazima prometuje se nesmetano .

Trajekti plove redovito na svim linijama.

PROGNOZA PROMETA za 6. siječnja: Ujutro je mjestimice moguća smanjena vidljivost zbog magle. Kroz Liku, Gorski kotar i ostala gorska područja valja voziti oprezno zbog mraza. Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorskim cestama te usjecima Jadranske magistrale. Usporen promet povremeno se očekuje na pojedinim graničnim prijelazima te na glavnim cestovnim smjerovima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙