FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Na A3 magla smanjuje vidljivost na 50 -100 metara

ZAGREB, 13. siječnja 2005. (Hina) - U kopnenim krajevima zemlje namnogim cestama smanjena je vidljivost zbog magle. Magla je vrlo gustai smanjuje vidljiost na 50 do 100 m duž dionice autoceste A3Bregana-Županja od Ivanić Grada do Županje, izvijestio je HAK u 18,30sati.
ZAGREB, 13. siječnja 2005. (Hina) - U kopnenim krajevima zemlje na mnogim cestama smanjena je vidljivost zbog magle. Magla je vrlo gusta i smanjuje vidljiost na 50 do 100 m duž dionice autoceste A3 Bregana-Županja od Ivanić Grada do Županje, izvijestio je HAK u 18,30 sati.

Zbog magle, ali i mokrih i skliskih kolnika u unutrašnjosti, na području Gorskog kotara i Like potreban je dodatan oprez, posebice na mostovima, prijevojima i usjecima.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorske ceste, te usjeke Jadranske i Ličke magistrale, a poseban oprez savjetuje se za dio državne ceste D206 Pregrada-Hum na Sutli i D218 Srb-Brotnja.

Na državnoj cesti D64, Pazin-Vozilići kod mjesta Drazej, duž 40 m dugoga klizišta kolnika, prometuje se jednim kolničkim trakom uz postavljenu prometnu signalizaciju. Vozila čija ukupna masa prelazi 5 tona voze obilazno: Pazin-Ž5190 Pazin/Žminj-Ž5079-Most Katarina-Labin i obratno.

Zbog radova na kanalizacijskom prijekopu u Korenici, na dionici državne ceste D1, prometuje se naizmjenično uz postavljenu prometnu signalizaciju.

Na svim graničnim prijelazima sva vozila prometuju bez duljih čekanja.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙