FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Pojačan promet na autocesti Županja-Zagreb

ZAGREB, 8. siječnja 2005. (Hina) - Pojačan je promet autocestomŽupanja-Zagreb a na izlazu Ivanja Reka spomenute autoceste mogući suzastoji, na području Gorskog kotara i Istre djelomice su vlažni kolnici a magla mjestimice smanjuje vidljivost, izvijestio je popodneu 15,25 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 8. siječnja 2005. (Hina) - Pojačan je promet autocestom Županja-Zagreb a na izlazu Ivanja Reka spomenute autoceste mogući su zastoji, na području Gorskog kotara i Istre djelomice su vlažni kolnici a magla mjestimice smanjuje vidljivost, izvijestio je popodne u 15,25 sati Hrvatski auto-klub.

Zbog magle i vlažnog kolnika na autocesti Rijeka-Zagreb, na dionici čvor Oštrovica-tunel Tuhobić, brzina je ograničena na 60 kilometara na sat.

Dionicom Bosiljevo-Mala Kapela, iste autoceste, puše jak vjetar koji usporava promet .

Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorske ceste, te usjeke Jadranske i Ličke magistrale, a poseban oprez potreba je na dijelu državne ceste Pregrada-Hum na Sutli.

Na graničnom prijelazu Bregana znatnije je pojačan promet osobnih vozila na izlazu iz Hrvatske, te se napravila kolona od oko 4 kilometara. Hrvatskih državljanima HAK savjetuje korištenje malograničnog prijelaza Bregana.

Na graničnim prijelazima Stara Gradiška, Županja i Bajakovo povremeno je pojačan ulaz osobnih vozila u Hrvatsku, dok je na graničnom prijelazu Macelj povremeno pojačan promet vozila u oba smjera.

Na ostalim graničnim prijelazima prometuje se bez duljih zadržavanja.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙