FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet srednje gustoće i teče bez zastoja

ZAGREB, 7. siječnja 2005. (Hina) - Na cestama u Hrvatskoj promet jesrednje gustoće i teče bez zastoja, vlažni su i skliski kolnicimjestimice na području Gorskog kotara, Like, Slavonije tesjeverozapadnog i središnjeg dijela Hrvatske, izvijestio je u 14 satiHrvatski auto-klub.
ZAGREB, 7. siječnja 2005. (Hina) - Na cestama u Hrvatskoj promet je srednje gustoće i teče bez zastoja, vlažni su i skliski kolnici mjestimice na području Gorskog kotara, Like, Slavonije te sjeverozapadnog i središnjeg dijela Hrvatske, izvijestio je u 14 sati Hrvatski auto-klub.

Zbog moguće poledice dodatan oprez potreban je pri vožnji na mostovima, vijaduktima i kroz usjeke.

Magla mjestimično smanjuje vidljivost na cestama u Lici te na dionici autoceste A1, Split-Zagreb, između Jezerana i Otočca.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorske ceste, te usjeke Jadranske i Ličke magistrale, te posebno na dijelu državne ceste D206 Pregrada-Hum na Sutli.

Na državnoj cesti D64, Pazin-Vozilići kod mjesta Drazej, u dužini od 40 metara došlo je do klizišta kolnika, prometuje se jednim kolničkim trakom uz postavljenu prometnu signalizaciju. Vozila čija ukupna masa prelazi 5 tona voze obilazno: Pazin-županijska cesta Pazin/Žminj-Most Katarina-Labin i obratno.

Granični prijelaz Davor u Brodsko-posavskoj županiji, danas je zbog blagdana u BiH, zatvoren za sva vozila.

Na ostalim graničnim prijelazima prometuje se nesmetano i bez zadržavanja.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙