FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet bez zastoja

ZAGREB, 5. siječnja 2005. (Hina) - Mokrih i skliskih kolnika jutrosmjestimično ima u Gorskom kotaru te na području Istre i sjeverozapadneHrvatske, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 5. siječnja 2005. (Hina) - Mokrih i skliskih kolnika jutros mjestimično ima u Gorskom kotaru te na području Istre i sjeverozapadne Hrvatske, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na takvim mjestima treba voziti opreznije kao i kroz gorske predjele, te mostovima, prijevojima i kroz usjeke gdje je moguć nailazak na poledicu, poseban oprez savjetuje se za dionicu autoceste A1, Split-Zagreb, između Vrpolja i Dugopolja.

Promet je srednje do slabe gustoće na većini cesta, vozi se bez zastoja i uz dobru vidljivost.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorske ceste, te usjeke Jadranske i Ličke magistrale, a poseban oprez HAK savjetuje na dijelu državne ceste D206 Pregrada-Hum na Sutli.

Na državnoj cesti D64, Pazin-Labin, u dužini od 40 m došlo je do klizišta kolnika, prometuje se jednim kolničkim trakom uz postavljenu prometnu signalizaciju.

Odron na državnoj cesti D522 Udbina-Lovinac (spojnoj cesti između D1 i autoceste A1 Zagreb-Split) još se sanira, pa se vozi usporeno zbog suženog kolnika, uz prometnu signalizaciju. Na D60, Brnaze-Trilj, u mjestu Turjaci i na cesti D56, Drniš-Sinj, u mjestu Crivac došlo je do izlijevanja vode na cestu, prometuje se otežano uz po prometnu signalizaciju.

Danas, uoči blagdana Sveta tri kralja, od 15 do 23 sata vrijedi zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t na važnijim državnim pravcima te sutra, na sam blagdan, od 14 do 23 sata.

Na graničnim prijelazima nema duljih čekanja za sva vozila.

Trajekti plove redovito na svim linijama .

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙