FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ponovno otvoreni Paški most i dionica Sv. Rok-Maslenica-Posedarje

ZAGREB, 30. prosinca 2004. (Hina) - Od večeras u 18 sati otvoreni suza sve kategorije vozila Paški most i dionica autoceste A1,Split-Zagreb, od čvora Sv. Rok preko Masleničkog mosta do Posedarja,izvijestio je Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 30. prosinca 2004. (Hina) - Od večeras u 18 sati otvoreni su za sve kategorije vozila Paški most i dionica autoceste A1, Split-Zagreb, od čvora Sv. Rok preko Masleničkog mosta do Posedarja, izvijestio je Hrvatski auto-klub.

Dionica autoceste A6, Rijeka-Zagreb, od čvora Kikovica do Delnica, i dalje je zatvorena za autobuse, teretna vozila iznad 3,5 tona i vozila s natkrivenim tovarnim prostorom.

Dionica Jadranske magistrale D8, Novi Vinodolski-Sv. Marija Magdalena, te most dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku, zatvoreni su za promet vozilima prve kategorije (autobusi na kat, motocikli i vozila s kamp-kućicom).

Kolnici su vlažni i skliski u gorju, a zbog moguće poledice oprezna vožnja potrebna je na cestama kroz usjeke, mostove i nadvožnjake.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorskim cestama, te usjecima na Jadranskoj magistrali, a poseban je oprez potreban duž dionice Ličke magistrale od Knina do Gračaca, te na dijelu državne ceste D206 Pregrada-Hum na Sutli.

Odron na državnoj cesti D522 Udbina-Lovinac (spojnoj cesti između D1 i autoceste A1 Zagreb-Split) još se sanira, pa se vozi usporeno, uz prometnu signalizaciju.

Zbog vode koja se zaržava na kolniku u mjestu Ercegovci, na državnoj cesti D62, i na dionici Ličke magistrale, D1, Hrvace-Zorice prometuje se uz postavljenu prometnu signalizaciju.

Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će na snazi sutra, u petak 31. prosinca, od 15 do 23 sata i u nedjelju, 2. siječnja, od 12 do 23 sata.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja za sva vozila.

Trajekt za otok Pag plovi, dok na liniji Brestova-Porozina za Cres prevozi samo osobna vozila. Teretna vozila moraju voziti preko Krka do trajekta na liniji Valbiska-Merag za otok Cres.

Ostali trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙