FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Za sav promet zatvoren Paški most i dionica Sv. Rok-Maslenički most-Posedarje

ZAGREB, 29. prosinca 2004. (Hina) - Za sav su promet zatvoreni dionicaautoceste A1 Zagreb-Split od čvora Sv. Rok preko Masleničkog mosta doPosedarja, te Paški most, izvijestio je večeras u 17,45 sati Hrvatskiauto-klub.
ZAGREB, 29. prosinca 2004. (Hina) - Za sav su promet zatvoreni dionica autoceste A1 Zagreb-Split od čvora Sv. Rok preko Masleničkog mosta do Posedarja, te Paški most, izvijestio je večeras u 17,45 sati Hrvatski auto-klub.

Dionicom Jadranske magistrale Bakar-Senj-Karlobag-Sv. Marija Magdalena mogu prometovati samo osobna vozila.

Krčkim mostom i mostom Franje Tuđmana u Dubrovniku, zbog bure ne smiju voziti autobusi na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikli.

Još uvijek je zatvorena i dionica autoceste A6, Rijeka-Zagreb, od čvora Kikovica do Delnica i to za autobuse, teretna vozila iznad 3,5 tona i vozila s natkrivenim tovarnim prostorom.

U većem dijelu unutrašnjosti Hrvatske kolnici su mokri i skliski, no promet je rijedak i nema niti većih poteškoća pri vožnji.

HAK preporučuje posjedovanje zimske opreme u gorskim predjelima.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorske ceste, te usjeke Jadranske magistrale, a poseban oprez potreban je duž dionice Ličke magistrale od Knina do Gračaca.

Odron na državnoj cesti D522 Udbina-Lovinac (spojnoj cesti između D1 i autoceste A1 Zagreb-Split) još se sanira, pa se vozi usporeno, uz prometnu signalizaciju.

Na Jadranskoj magistrali mnogi su odroni između Omiša i Dubaca, a zbog klizišta u Lokvi Rogoznici također se prometuje izmjenično, jednim trakom.

Na graničnom prijelazu Bregana pojačan je promet osobnih vozila u oba smjera, a na Bajakovu izlaz teretnih motornih vozila.

Putnička vozila ostalim prijelazima prometuju nesmetano.

Trajekt na liniji Prizna-Žigljen za otok Pag ne plovi, dok onaj na liniji Brestova-Porozina za Cres prevozi samo osobna vozila. Teretnjaci moraju voziti preko Krka do trajekta na liniji Valbiska-Merag za otok Cres.

Ostali trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙