FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenski HSP podržat će Mostovog Ivicu Ledenka za šibensko-kninskog župana

Autor: Mario Krnić

ŠIBENIK, 3. svibnja 2017. (Hina) - Hrvatska stranka prava (HSP) na predstojećim lokalnim izborima nema svog kandidata za župana Šibensko-kninske županije, ali će punu podršku dati kandidatu za župana Ivici Ledenku s Mostove liste.

 "U njegovom predizbornom programu prepoznali smo one ciljeve za koje se zalaže i HSP kako bi našu županiju izvukli iz gospodarske, a pogotovo demografske provalije u koju ju je doveo HDZ svojom dosadašnjom dugogodišnjom politikom; navodi u priopćenju predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Tomislav Čolak.

 Ističe kako šibensko-kninski HSP-ovci u Ivici Ledenku prepoznaju osobu kojoj članovi i simpatizeri HSP-a mogu dati svoj glas na predstojećim lokalnim izborima, "sigurni kako će Ivica Ledenko, ako postane župan, uložiti svu svoju neiscrpnu energiju i znanje kako bi napokon naša županija krenula naprijed u gospodarskom, a onda posljedično i u demografskom smislu".

 HSP-ovci  pozivaju sve članove i simpatizere stranke te ostale građane Šibensko-kninske županije da daju svoj glas Mostovu kandidatu.

(Hina) xpp ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙