FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovar: HSS, BM 365, HSP AS i HSU sklopili koaliciju za gradske izbore

Autor: Željko Draženović

VUKOVAR, 27. travnja 2017. (Hina) - Koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na izbore za Grad Vukovar u četvrtak su potpisali čelnici vukovarskih organizacija HSS-a, Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti, HSP AS i HSU-a, a kandidatkinja koalicije za gradonačelnicu Vukovara je Mirjana Semenić -Rutko, predsjednica vukovarska podružnice stranke Milan Bandić 365. 

"Nudimo građanima program za razvoj gospodarstva, razvoj poljoprivrede, poduzetništva, turizma. Želimo od Vukovara stvoriti gospodarski i turistički centar. Očekujem od svih članova koalicije da se maksimalno uključe u rad i na taj način pomognu razvoju Vukovara," poručila je Mirjana Semenić Rutko.

Predsjednik vukovarskog HSS-a Nikola Volarević istaknuo je da treba zapošljavati sposobne a ne podobne, a Tomislav Orečić (HSP AS) je ustvrdio kako se program koalicije može provesti u kratkom roku.

Po riječima predsjednika vukovarske podružnice HSU-a Zvonka Raca, 60 posto umirovljenika u Hrvatskoj su socijalni slučajevi i nužno je posvetiti veliku pažnju upravo toj kategoriji stanovništva.

(Hina) xzdra yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙