FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSP AS podržava Panenića, a uskratio potporu Tothu

Autor: Željko Draženović

VINKOVCI, 19. travnja 2017. (Hina) - Hrvatska stranka prava Ante Starčevića (HSP AS) na predstojećim lokalnim izborima podržat će nezavisnu kandidaturu Tomislava Panenića za vukovarsko-srijemskog župana, izvijestili su u srijedu iz te stranke uz napomenu kako je HSP AS uskratio ranije izraženu potporu nezavinskoj kandidaturi Nikole Totha za gradonačelnika Vukovara.

Uskraćivanje potpore Nikoli Tothu za gradonačelnika Vukovara u toj stranci pravdaju “koncepcijskim razmimoilaženjem vođenja kampanje" i ističu da HSP AS smatra kako u predizbornoj kampanji "ne smije biti prostora za napad na dostojanstvo suparničkih kandidata",  već ona  mora ići u smjeru programskog sučeljavanja oko razvoja gradova i općina.

Nikola  Toth održao je prije desetak dana konferenciju za novine na kojoj je predsjednika vukovarskog HDZ-a Damira Barnu optužio za dezerterstvo tijekom obrane Vukovara u Domovinskom ratu.

Iz HSP AS također su izvjestili kako na lokalne izbore u gotovo svim gradovima i općinama Vukovarsko-srijemske županije izlaze samostalno s kandidatima i listama kao i sa samostalnom listom za Skupštinu Vukovarsko-srijemske županije, a nositelj liste bit će predsjednik stranke Hrvoje Niče.

(Hina) xzdra yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙