FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 15,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 26. prosinca 2013. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 15,30 sati:

ZAGREB - Gotovo kilogram heroina vrijednog oko 300.000 kuna zaplijenila je zagrebačka policija nakon što je u ponedjeljak njihov pas, tijekom racije u naselju Špansko, drogu nanjušio u jednom automobilu gdje ju je, odnosno njezin manji dio skrivao 48-godišnji diler koji je uhićen. Iz policije su danas priopćili kako su u ponedjeljak proveli raciju u kafiću u Španskom te u nekoliko ispred kafića parkiranih automobila, a nakon što je policijski pas u automobilu 48-godišnjaka nanjušio drogu, u njemu je pronađeno 259 grama heroina, od kojih je 156 grama bilo skriveno u vatrogasnom aparatu. Idućeg dana, na Badnjak, pretražena je i kuća osumnjičenog te je u kupaonici ispod kade pronađen još 721 gram heroina.

ZAGREB - U Zagrebu je u protekla 24 sata zabilježeno 11 provala u kuće i stanove, pa iz policije upozoravaju Zagrepčane da pojačaju oprez i poduzmu mjere samozaštite, budući da su tijekom blagdana i praznika provale učestalije. Blagdani, kao i vrijeme odlaska na skijanje, godišnje odmore ili putovanja vrijeme je u kojem je potrebno pojačati oprez i poduzeti neke od mjera samozaštite. Razvijanjem samozaštitne kulture provale se mogu smanjiti, pa i spriječiti, navode u policiji te građane savjetuju da razvijaju dobrosusjedske odnose, zbog čega policija i provodi preventivne akcije "Dobar susjed-siguran stan".

PULA - Tijekom Božićnih i novogodišnjih blagdana u Istri će boraviti oko 11 i pol tisuća gostiju, koji bi trebali ostvariti oko 38 tisuća noćenja, doznaje se danas u Turističkoj zajednici Istarske županije. Prema najavama najvećih istarskih hotelijerskih kuća, po broju dolazaka turista Istra će ostati na prošlogodišnjim brojkama, ali će broj noćenja biti manji za oko sedam posto.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙