FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovnik Babin Kuk pripojen Rivieri Adria

Autor: ddub
DUBROVNIK, 5. studenog 2013. (Hina) - Provedbom upisa u sudski registar završeno je pripajanje tvrtke-kćeri Dubrovnik-Babin kuk matičnom društvu Riviera Adria, čemu se pristupilo s ciljem objedinjavanja turističkog portfelja grupacije Valamar, priopćeno je iz porečke Riviera Adrije.

Napominju kako se provođenjem ovog projekta zadržavaju svi zaposlenici tvrtke Dubrovnik-Babin kuk i njihova stečena prava. Nakon pripajanja, dosadašnji predsjednik Uprave Dubrovnik-Babin kuk d.d. Niko Koncul pridružuje se Upravi Riviera Adrije na mjestu potpredsjednika Uprave zadužen za strateški razvoj, investicije i akvizicije u Dubrovniku i Dalmaciji.

Porečka Riviera Adria d.d. vlasnik je 22 hotela, sedam turističkih naselja i devet kampova, u kojima se može smjestiti više od 40 tisuća gostiju, što predstavlja 10 posto kapaciteta ukupnih kategoriziranih smještajnih jedinica u RH. Cjelokupnim turističkim kapacitetima Riviera Adrije upravlja tvrtka Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o.

Planirana ukupna ulaganja u turističku sezonu 2014. godine iznosit će oko 200 milijuna kuna, navode iz Riviera Adrije. Najznačajnije investicije za sezonu 2014. bit će podizanje kvalitete usluge i po jedna zvjezdica više u tri hotela pa će tako hotel Valamar Dubrovnik President postati prvi hotel s pet zvjezdica u portfelju Valamar, dok će hotel Argosy u Dubrovniku te hotel Zagreb u Poreču postati hoteli s četiri zvjezidce.

(Hina) xddub yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙