FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 2. studenog 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru, Lici i Slavoniji. Mjestimice mokrih i skliskih kolnika od kiše ima na Kvarneru, u Gorskom kotaru i u Istri. Povodom blagdana Svih svetih zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će na važnijim državnim cestama u nedjelju, 3. studenog, od 12 do 23 sata. Zabrana nema na državnoj cesti D1, kao niti na autocestama. Na zagrebačkoj obilaznici (A3 Bregana-Lipovac) između čvorova Lučko i Buzin zbog radova se povremeno vozi otežano u koloni. Na autocesti A1 kroz tunel Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Do 20. prosinca zbog radova na državnoj cesti D30 Zagreb-Velika Gorica, u smjeru Velike Gorice od 7 do 9 sati te od 16 do 7 sati vozi se suženim kolnikom, a od 9 do 16 sati samo jednim prometnim trakom. Vozače molimo za strpljenje i poštivanje privremene prometne signalizacije. Na Jadranskoj magistrali (D8) vozi se naizmjence između Novog Vinodolskog i Senja, Živogošća i Ploča, te u Dubrovačko-neretvanskoj županiji (D8) od mosta dr. Franje Tuđmana prema istoku (na području Nuncijata) i na vijaduktu Duboka Ljuta. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Na sjevernom Jadranu te u Gorskom kotaru i Lici umjereno do pretežno oblačno, povremeno s kišom. U ostalim krajevima pretežno sunčano uz postupan porast naoblake sa zapada i uglavnom suho, a povremena kiša se poslijepodne i navečer očekuje u Dalmaciji te unutrašnjosti Dalmacije. Ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla. Zapuhat će umjeren jugozapadni i južni vjetar, na Jadranu umjereno i jako jugo, na sjevernom dijelu jugozapadnjak. Razmjerno toplo, uz najvišu temperaturu između 17 i 22, u gorskim krajevima od 14 do 17 stupnjeva Celzijusa.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙