FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 28. listopada 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru, osobito na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica i na A7 od čvora Jušići do naplate Rupa. Mokri i skliski kolnici su Hrvatskom primorju i u dijelu Gorskog kotara. Zatvorena je državna cesta D27 Benkovac-Šopot, zbog radova. Promet se sa čvora Benkovac, na autocesti A1, preusmjerava na čvor Zadar istok u Zemuniku Gornjem. Teretna vozila na relaciji Šibenik-Benkovac obilaze: D8-Zadar-D424-čvor Tromilja-Škabrnja-Benkovac.

ZAGREB - U većini krajeva djelomice ili pretežno sunčano. Na sjevernom Jadranu te u Gorskom kotaru uz povremeno umjerenu naoblaku mjestimice može pasti i malo kiše. Vjetar slab do umjeren, u gorju i sjeverozapadnim krajevima sredinom dana i poslijepodne povremeno i jak jugozapadni, na Jadranu jugo i jugozapadnjak. I dalje toplije od prosjeka za dio godine. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 19 od 25 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙