FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet u 9,30 sati

Autor: ilov
ZAGREB, 17. listopada 2013. (Hina) - Pregled najvažnijih vijesti iz svijeta do 9,30 sati.

WASHINGTON - Američki predsjednik Barack Obama objavio je rano ujutro u četvrtak zakon koji podiže gornju granicu duga i otklanja opasnost od neizvršenog plaćanja, prekinuvši dva tjedna političke borbe i nesigurnosti na tržištu, objavila je Bijela kuća. Američki predsjednik potpisao je tekst nakon što je Kongres podigao u srijedu navečer gornju granicu duga zemlje do 7. veljače.

ABU DABI - Televizijska postaja Sky News Arabia sa sjedištem u glavnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata objavila je da su jedan od njihovih novinara i jedan snimatelj nestali u utorak u području Alepa, na sjeveru Sirije. U priopćenju objavljenom u noći sa srijede na četvrtak, postaja ističe da je izgubila kontakt "od utorka ujutro" s novinarom Ishakom Moctarom, Mauritancem, njegovim snimateljem Samirom Kassabom, Libanoncem i njihovim sirijskim vozačem dok su radili reportažu blizu Alepa.

RIM - Tijelo osuđenog nacističkog zločinca Ericha Priebkea nalazi se u vojnoj zračnoj bazi kod Rima no u četvrtak ujutro još nije poznato konačno odredište Priebkeovih posmrtnih ostataka. U utorak su sukobi između talijanskih antifašista i mještana gradića Albanoa Laziale i skupine ekstremnih desničara spriječili održavanje vjerskog obreda za Priebkea u institutu Sveti Pio X. u Albanu, nakon čega je tijelo prebačeno na vojni aerodrom u mjestu Pratica di Mare gdje se još uvijek nalazi.

(Hina) xilov yilov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙