FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet u 9,30 sati

Autor: ilov
ZAGREB, 16. listopada 2013. (Hina) - Pregled najvažnijih vijesti iz svijeta do 9,30 sati.

MOSKVA - Nizozemskog diplomata, drugog čovjeka nizozemskog veleposlanstva u Moskvi, napali su u njegovu domu usred ruskog glavnog grada nepoznate osobe koje su napisale LGBT na ogledalo prije nego su pobjegle, izvijestile su ruske vlasti i mediji. Onnu Elderenboschu pristupila su ispred njegova doma dva muškarca predstavivši se kao električari te potom silom ušli u stan i napali ga, javljaju ruski mediji.

BEJRUT - Dva turska pilota tvrtke Turkish Airlines oteta početkom kolovoza u Libanonu pojavila su se, na prvi pogled dobra zdravlja, u videu emitiranom u utorak na lokalnoj libanonskoj televiziji. U videu navodno snimljenom u ponedjeljak, Murat Akpinar i Murat Agca, oteti 9. kolovoza na cesti prema bejrutskoj zračnoj luci, tvrde da su dobro te da im nedostaju obitelji.

WELLINGTON - Muškarac s pacifičkog otočja Kiribati zatražio je u srijedu od suda na Novom Zelandu da prizna njegov zahtjev za azil, predstavivši se kao izbjeglica pred klimatskim promjenama zbog globalnog zagrijavanja. Kiribati, otočna država u južnom Pacifiku broji nešto više od 100.000 stanovnika, a zemlja je izuzetno osjetljiva na klimatske utjecaje jer je njezina površina u prosjeku na samo dva metra nadmorske visine.

(Hina) xilov yilov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙