FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: ipet
ZAGREB, 12. rujna 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici, na cestama kroz gorska područja mogući su odroni zemlje i kamenja, a u većem dijelu zemlje treba voziti oprezno po mokrim ili vlažnim i skliskim kolnicima, Zbog radova na autocesti A1 kroz tunel Grič u smjeru Zagreba te kroz tunel Plasinu i na dijelu tunela Sveti Rok u smjeru Splita vozi se jednim trakom. Na zagrebačkoj obilaznici A3, između čvorova Lučko i Buzin, zbog radova na nadvožnjacima Botinec i Klara promet teče dvosmjerno, južnim kolnikom. Na riječkoj obilaznici zatvoreni su vozni i zaustavni traci na čvoru Rujevica u smjeru Rupe, vozi se pretjecajnim trakom, uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila, a kolona je duga do dva kilometra. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Promjenljivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom, a uglavnom na Jadranu i pljuskovima s grmljavinom. Najviše kiše očekuje se prijepodne na sjevernome Jadranu i u gorskim predjelima, a zatim u Dalmaciji. Vjetar većinom slab, a na sjevernome i dijelu srednjega Jadrana slaba i umjerena bura i sjeverozapadnjak, drugdje jugozapadnjak i jugo. Najviša dnevna temperatura zraka većinom od 14 do 19, a na Jadranu od 20 do 25 stupnjeva Celzijusa.

(Hina) xipet yipet

An unhandled error has occurred. Reload 🗙