FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 6. rujna 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Na autocesti A4 Zagreb-Goričan između čvorova Breznički Hum i Novi Marof prekinut je promet u smjeru Varaždina, dok se u smjeru Zagreba vozi otežano, zbog prevrnutog teretnog vozila kod nadvožnjaka Paka. Vozila koja idu u smjeru Varaždina isključuju se kod čvora Breznički Hum i voze državnom cestom D3 do Novog Marofa gdje se ponovno mogu uključiti na autocestu. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici i središnjoj Hrvatskoj, posebice na dionici autoceste A1 između tunela Mala Kapela i Otočca. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. Na Zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Lučko i Buzin zbog radova na nadvožnjacima Botinec i Klara promet teče dvosmjerno, južnim kolnikom. Na Riječkoj obilaznici zatvoreni su vozni i zaustavni traci na čvoru Rujevica u smjeru Rupe, vozi se pretjecajnim trakom, uz ograničenje brzine od 60 km/h. Na autocesti A1 kroz tunel Grič u smjeru Zagreba, te kroz tunel Plasinu i na dijelu tunela Sveti Rok u smjeru Splita vozi se jednim trakom. Na graničnom prijelazu Stara Gradiška pojačan je ulazak osobnih vozila, a izlazak povremeno na Rupi. Izlazak teretnih vozila pojačan je na Bajakovu. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Pretežno sunčano i u mnogim krajevima vrlo toplo. Ujutro u unutrašnjosti ponegdje kratkotrajna magla. Vjetar slab, u Podravini i Slavoniji do umjeren sjeveroistočni, a na Jadranu slab do umjeren zapadni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 25 i 30 stupnja Celzijusa.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙