FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: ista
ZAGREB, 29. kolovoza 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Na dionici Jadranske magistrale (D8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), zbog bure. Jak vjetar puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do tunela Tuhobić, vozi se uz ograničenje brzine, no autocesta je otvorena za sva vozila. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici i Gorskom kotaru. Posebice na dionicama autocesta A1 čvora Otočac i tunela Sveti Rok te A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. Na Podravskoj magistrali (D2) u mjestu Korija kod Virovitice promet teče jednim trakom, naizmjence, zbog prometne nesreće. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila, ulazak osobnih. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Sunčano uz malu, u kopnenom području povremeno i umjerenu naoblaku, a samo u Slavoniji jutro pretežno oblačno. Poslijepodne su kratoktrajni lokalni pljuskovi i grmljavina mogući uglavnom u Gorskome kotaru, Lici, Posavini te Slavoniji i Baranji. Vjetar slab, u sjevernim i istočnim krajevima do umjeren sjeverozapadni. Na Jadranu slaba do umjerena, podno Velebita i u sjevernoj Dalmaciji na udare mjestimice jaka bura, na otvorenom moru srednjeg Jadrana umjeren, poslijepodne i jak sjeverozapadnjak, navečer će okrenuti na buru. Najviša temperatura između 20 i 25, a na Jadranu te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 25 do 30 stupnjeva Celzija.

(Hina) pp/xdm ydm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙