FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 21 sat

Autor: mkov
ZAGREB, 16. kolovoza 2013. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 21 sat:

VINKOVCI - Nezadovljni poljoprivredni proizvođači, koji već deseti dan prosvjeduju u Vukovarsko-srijemskoj županiji, blokirali su prometnice u toj županiji od 16 sati, a promet se odvija alternativnim pravcima. Prema riječima predsjednika Sindikata hrvatskih seljaka (SHS) Tomislava Pokrovca, seljaci nisu nikada bili jedinstveniji u traženju svojih prava nego što su to u ovim prosvjedima.

ZAMLAKA /LUDBREG- Nakon što su sa desetak traktora poljoprivrednici iz Varaždinske županije oko 16.30 sati blokirali priključnu cestu na autocestu A4 kod Ludbrega, prosvjed je prekinut nešto poslije 18 sati, a prometnica je opet otvorena za promet vozila – potvrdio je za HINU koordinator prosvjeda za Varaždinsku županiju Miljenko Ivanuša.

ZAGREB - Vukovarska Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada izrazila je šokiranost jučerašnjim incidentom na košarkaškoj utakmici između juniorki Srbije i Grčke u Vukovaru, ocijenivši skandiranje i navijanje "Ovo je Srbija i srpski Vukovar" najnovijom eskalacijom mržnje prema hrvatskoj državi koje nas vraća u vrijeme prije početka Domovinskog rata. "Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara neugodno je iznenađena i šokirana najnovijom eskalacijom mržnje prema Hrvatskoj državi, a posebno prema svemu što je Hrvatsko, u hrvatskom gradu Vukovaru, od strane pripadnika srpske nacionalne manjine", stoji u današnjem priopćenju. U braniteljskim udrugama smatraju da se ove provokacije događaju zbog dosadašnje pasivnosti hrvatske Vlade i policije na slične događaje u Vukovaru, a posebno u Borovo selu.

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je danas radikalne rezove u Zagrebačkom holdingu kojemu nedostaje nešto manje od tri milijarde kuna, istaknuvši kako će se ili za 20 posto smanjiti broj zaposlenih u Holdingu ili za taj postotak smanjiti plaće. "Ili će se za 20 posto smanjiti broj uposlenih ili će biti 20 posto manje plaće. Nema tu puno rezerve", izjavio je Bandić nakon sastanka s pročelnicima gradskih ureda i članovima Uprave Zagrebačkog holdinga. Ustvrdio je kako alarmantno stanje u Zagrebačkom holdingu zahtijeva radikalne rezove jer su, naglasio je, u pitanju svih 13,5 tisuća ljudi zaposlenih u Holdingu.

ZAGREB - Zagrebački SDP, komentirajući današnje ocjene gradonačelnika Milana Bandić o alarmantnom stanju u gradskom Holdingu, poručuje da ta alarmantna zaduženost potječe još iz vremena kada je jedini član skupštine Holdinga bio Bandić.

RIJEKA - Zbog sumnje da su provalili u pet vozila na širem opatijskom području i iz njih ukrali predmete vrijedne oko 47.000 kuna primorsko-goranska policija uhitila je dvojicu muškaraca sa zagrebačkog područja, izvijestila je danas policija. Kriminalističkim je istraživanjem utvrđeno kako su 30-godišnjak i 51-godišnjak od 13. srpnja do 14. kolovoza provalili u automobile i jedno kombi vozilo na području Opatije, Mošćeničke Drage, Lovrana i Medveje.

(Hina) xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙