FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: amat
ZAGREB, 9. srpnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na Jadranskoj magistrali (D8), od Senja do Svete Marije Magdalene, zbog bure je zabranjen promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a od Novog Vinodolskog do Senja još i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (II. skupina), izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK). Na autocesti A 1 od vijadukta Božići do prolaza Vučipolje zbog udara bure brzina vožnje je ograničena na 60 km/h. Mokrih ili vlažnih i skliskih kolnika ima u Lici i u dijelu Slavonije. Duža čekanja u putničkom prometu za prijelaz državne granice tijekom dana su moguća na graničnom prijelazu Metković dok su na GP Bajakovo moguća čekanja u prometu teretnih vozila. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku i vrlo toplo, na Jadranu vruće. Ponegdje moguće vrlo malo kiše, a kratkotrajni lokalni pljuskovi i grmljavina očekuju se uglavnom u Slavoniji, Lici i unutrašnjosti Dalmacije. Vjetar slab, na Jadranu slaba do umjerena, ujutro i prijepodne podno Velebita ponegdje jaka bura, poslijepodne će na većem dijelu Jadrana prolazno okrenuti na sjeverozapadnjak. Najviša temperatura od 25 do 30, na Jadranu između 29 i 33°C.

(Hina) xam yam

An unhandled error has occurred. Reload 🗙