FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 8. srpnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog jake bure, na dionicama Jadranske magistrale (D8) Bakar-Novi Vinodolski i Senj-Sveta Marija Magdalena zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupinu vozila), a od Novog Vinodolskog do Senja dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina). Na autocesti A 1 između mosta Maslenica i južnog ulaza u tunel Sveti Rok zbog udara bure brzina je ograničena na 60 km/h. Zbog radova, zatvorena je državna cesta D1 između Udbine i Gračaca. Obilazak je: Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac.

ZAGREB - U kopnenom području djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Mjestimice moguće malo kiše, a lokalni pljuskovi i grmljavina najvjerojatniji su u Slavoniji te na području Sisačko moslavačke i Karlovačke županije. Na Jadranu će prevladavati sunčano, ali je uz povremeno umjerenu naoblaku ponegdje moguć kratkotrajan pljusak i grmljavina. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a na Jadranu umjerena, ujutro te ponovno navečer i u noći mjestimice i jaka bura, poslijepodne prolazno i sjeverozapadnjak. Najviša temperatura uglavnom između 25 i 30, na Jadranu od 29 do 33 Celzijevih stupnjeva. Državni hidrometeorološki zavod u svom izvješću o opasnosti od toplinskih valova navodi da je danas samo na području Knina ta opasnost velika, no već sutra ulazi u "žutu" zonu umjerene opasnosti.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙