FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 4. srpnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zbog izgradnje naplatne postaje "Zagreb istok", na dionici Rugvica-Ivanić Grad u oba smjera vozi se jednim trakom, usporeno. Gužvi i zastoja nema. Zbog radova, zatvorena je državna cesta D1 između Udbine i Gračaca. Obilazak je: Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac. Zatvorena je brza cesta D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec. Obilazak je preko Vrbovca. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Bosiljevo 2 i Kikovica, zbog radova od tunela Hrasten do čvora Oštrovica u smjeru Rijeke, zatvoren je sporovozni trak. Na gradskim prometnicama i duž Jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta zbog pojačanog prometa tijekom dana moguće su poteškoće, kao i na dionicama cesta na kojima traju radovi. Do 13. srpnja od 7 do 20 sati zbog izvanrednog održavanja zatvorena je državna cesta D69 Voćin- Kamenska između Voćina i Djedovice. Obilazak: Čeralije-Slatina-Suhopolje-Daruvar-Pakrac. Na graničnom prijelazu Bajakovo dugotrajna su čekanja u teretnom prometu na ulazu u zemlju. Trajekti i katamarani plove redovito. Od danas, 4. srpnja na trajektnoj liniji Ploče-Trpanj plovit će trajekt Jadran duplog kapacieteta (138 vozila i 1200 putnika).

ZAGREB - Djelomice, većinom u sjevernim područjima i pretežno sunčano. Više će oblaka biti na Jadranu i u krajevima uz Jadran, a lokalni su pljuskovi i grmljavina mogući uglavnom u Dalmaciji. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, na Jadranu sjeverozapadni i bura. Najviša dnevna temperatura većinom od 26 do 31 stupanj Celzijusa.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙