FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: ipet
ZAGREB, 2. srpnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Promet je povremeno pojačan duž jadranske obale te u trajektnim lukama i pristaništima, a na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Na gradskim prometnicama i duž jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta zbog povremeno pojačanoga prometa moguće su poteškoće, kao i na dionicama cesta na kojima traju radovi na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zbog izgradnje naplatne postaje "Zagreb istok", na dionici Rugvica-Ivanić Grad u oba smjera vozi se usporeno jednim trakom, ali nema gužvi i zastoja. Danas od 10 do 16 sati na otoku Hvaru zbog završnih radova bit će zatvorena državna cesta D116 Stari Grad- Sućuraj od Jelse do Poljica. Obilazak je preko trajektnih luka Stari Grad i Sućuraj.

ZAGREB - Većinom sunčano i toplije nego jučer. Uz umjeren razvoj oblaka poslijepodne je u gorskim predjelima lokalno moguć pljusak i grmljavina. Vjetar uglavnom slab, na moru od sredine dana mjestimice umjeren jugozapadni i zapadni. Najviša temperatura zraka od 24 u Gorskome kotaru do 30 stupnjeva Celzijusa mjestimice u Zagori.

(Hina) xpp/xipet yipet

An unhandled error has occurred. Reload 🗙