FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 28. lipnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog bure na dionici Jadranske magistrale (D8) od Bakra do Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK). Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zbog izgradnje naplatne postaje "Zagreb istok" na dionici Rugvica-Ivanić Grad na snazi je privremena regulacija prometa, u oba smjera vozi se jednim trakom. Zbog organizacijskih priprema proslave ulaska Hrvatske u Europsku uniju i dolasku stranih delegacija, za promet će biti zatvoreni silazni krakovi autoceste A3 u čvoru Buzin cijelog dana u nedjelju, 30. lipnja i povremeno 1. srpnja. Vozit će se uz privremenu regulaciju prometa uz prisustvo policije.

ZAGREB - Pretežno sunčano, povremeno s umjerenom naoblakom, a rijetko može biti lokalnih pljuskova i to uglavnom na sjevernom Jadranu i u gorskim krajevima. Vjetar uglavnom slab, na Jadranu slaba do umjerena, ujutro mjestimice i jaka bura i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 18 do 23, na Jadranu između 24 i 29 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙