FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 30. lipnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Povremeno je pojačan promet na autocesti A 1 u smjeru mora, na cestama u Istri te duž jadranske obale, na prilazima turističkih središta. Zbog organizacijskih priprema pridruživanja Europskoj uniji i dolasku stranih delegacija bit će zatvoreni silazni krakovi autoceste A3 u čvoru Buzin, danas tijekom cijelog dana, a sutra povremeno. Promet se preusmjerava preko privremeno otvorenog čvora Kosnica. Danas i sutra bit će zatvorena i D30 od Velike Gorice do čvora Buzin. Obilazak je istočnom velikogoričkom obilaznicom i privremeni spoj na čvor Kosnica autoceste A3 te dalje na Domovinski most i Radničku cestu. Istočna obilaznica Velike Gorice privremeno je otvorena do 2. srpnja u 10 sati). Do sutra važi posebna regulacija prometa na određenim prometnicama grada Zagreba i Velike Gorice koje vode od Zračne luke Zagreb do hotela smještaja stranih delegacija, odnosno do Gornjeg grada i Trga bana Josipa Jelačića. Na tim prometnicama se neće dopustiti kretanje vozila, ali će se dopustiti prelazak vozilima u vrijeme između prolazaka kolona vozila s delegacijama.

ZAGREB - Sunčano uz malu do umjerenu naoblaku, a samo u zapadnoj unutrašnjosti jutro pretežno oblačno, ponegdje uz pokoju kap kiše. Mogućnost za kratkotrajne poslijepodnevne lokalne pljuskove vrlo je mala u kopnenom području. Vjetar većinom slab sjeveroistočni, u Podravini i istočnoj Slavoniji sjeverozapadni, sredinom dana povremeno umjeren. Na Jadranu će puhati slaba do umjerena, u Dalmaciji prijepodne mjestimice jaka bura i sjeverac, poslijepodne sjeverozapadnjak. Najviša temperatura između 19 i 24, na Jadranu od 24 do 28 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙