FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 3. srpnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog prometne nesreće zatvorena je županijska cesta ŽC3094 u Velikoj Barni. Obilazak: Grubišno Polje-Veliki Zdenci-Pavlovac-Grubišno Polje i obrnuto. Na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Bosiljevo 2 i Kikovica, zbog radova u tunelu Sopač u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom. Danas od 10 do 16 sati na otoku Hvaru zbog završnih radova bit će zatvorena državna cesta D116 Stari Grad- Sućuraj od Jelse do Poljica. Obilazak je preko trajektnih luka Stari Grad i Sućuraj. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zbog izgradnje naplatne postaje "Zagreb istok" na dionici Rugvica-Ivanić Grad u oba smjera vozi se jednim trakom, usporeno. Gužvi i zastoja nema. Zbog radova, zatvorena je državna cesta D1 između Udbine i Gračaca. Obilazak je: Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac. Zatvorena je dionica brze ceste D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec. Obilazak je preko Vrbovca. Na gradskim prometnicama i duž Jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta zbog pojačanog prometa tijekom dana moguće su poteškoće, kao i na dionicama cesta na kojima traju radovi. Dugotrajna su čekanja za teretni promet na ulasku u zemlju na graničnom prijelazu Bajakovo. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Pretežno sunčano i u većini krajeva vruće. Navečer i u noći na sjevernom Jadranu i u Gorskome kotaru očekuje se porast naoblake. Vjetar većinom slab. Najviša temperatura između 27 i 32 stupnja Celzijusa.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙