FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 30. ožujka 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje, a mjestimice ima i magle. Smanjena je vidljivost na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovice i tunela Tuhobića te na širem riječkom području. Upozorava se vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila. Zbog klizišta zabrana je prometa za vozila iznad 20 tona na državnoj cesti D203 Brod na Kupi- Delnice. Zbog poplave zatvorene su županijske ceste ŽC5130 Zalužnica-Doljani i ŽC3253 Košutarica-Mlaka. U Zagrebu, zbog radova na sanaciji klizišta, Alejom Bologne od Aleje Seljačke bune prema Zaprešiću vozi se jednim trakom u dužini od 50 metara. Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo, kolona je duga oko 2 kilometra. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Svi trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Promjenljivo, a u zapadnim područjima i pretežno oblačno, mjestimice s kišom. Najviše kiše očekuje se ujutro, te ponovno potkraj dana i u noći kada će ponegdje biti i obilnija. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a u Slavoniji jugoistočni. Na Jadranu će puhati većinom umjereno do jako jugo. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 8 do 13, a u Slavoniji i Dalmaciji od 14 do 17 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙