FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 19. ožujka 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, a jak vjetar puše na autocesti A1 između tunela Male Kapele i čvora Otočac i na dijelu Skradin-Prgomet te na A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Oštovica i Bosiljevo2. Za sav promet zatvorena je državna cesta D3 na dionici Rijeka-Banska vrata-Orehovica, zbog odrona, a obilazak je preko Vežice ili preko čvora Škurinje. Duž Jadranske magistrale i na cestama u gorju mogući su odroni zemlje i kamenja. Zimski su uvjeti i zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, za ostala vozila obavezna zimska oprema u Gorskom kotaru na području Čabra, a u Lici u mjestu Poljanak. Zbog nepoveoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su trajektna linija Split- Vela Luka- Ubli u 10.30, brodska linija Mali Lošinj-Unije-Susak i katamaranske Mali Lošinj-Rijeka, Novalja-Rab-Rijeka, Ubli- Vela Luka- Hvar- Split i Vis- Hvar- Split. Kataraman Split- Bol- Jelsa bit će uspostavljen danas u 16 sati.

ZAGREB - U unutrašnjosti djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. Povremeno je moguća kiša, uglavnom u prvom dijelu dana. Na Jadranu djelomice ili pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren, u istočnoj Slavoniji povremeno i jak jugozapadni. Na Jadranu će puhati umjeren i jak jugozapadnjak i zapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka između 11 i 16, a u Gorskome kotaru i Lici od 7 do 10 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp/xnkot yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙