FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 10 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 8. ožujka 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Kolnici su mokri i skliski u Istri, Hrvatskome primorju, Gorskom kotaru, Lici i mjestimice u Dalmaciji. Magla smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, Lici i Hrvatskom primorju te na autocestama A1 od tunela Male Kapele do čvora Otočac, A6 Rijeka-Zagreb od između čvorova Bosiljeva2 i Kikovice i na A7 prema graničnom prijelazu Rupa-čvor Diračje od tunela Jušići do prijalaza Rupe. Na autocesti A4 Zagreb-Goričan vozit će se jednim trakom do 17 sati tunelom Hrastovec u smjeru Varaždina i od 9 do 14 sati mostovima Drava2 i Drava3 u oba smjera. Trajekti i katamarani plove redovito. Katamaran Split-Bol-Jelsa isplovit će u 16,30 sati.

ZAGREB - U Središnjoj i Istočnoj Hrvatskoj promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, a tek rijetko može biti slabe prolazne kiše. Na Jadranu te u Gorskoj Hrvatskoj i unutrašnjosti Dalmacije oblačnije, povremeno s kišom. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na Jadranu umjereno i jako jugo. Najviša dnevna temperatura zraka na Jadranu i u Gorskoj Hrvatskoj od 11 do 16, drugdje u unutrašnjosti od 15 do 20 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp/xnkot yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙