FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 1. ožujka 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u unutrašnjosti zemlje, a ima i magle, mjestimice vrlo guste te je smanjena vidljivost na dionicama autocesta A1 od Zagreba do Karlovca, A3 Bregana-Lipovac od Bregane do Ivanić Grada te A4 Zagreb-Goričan od Brezničkog Huma do Ivanje Reke. Zimski uvjeti, zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu vrijede na pojedinim dionicama u Gorskome kotaru, Hrvatskom primorju te u Lici. Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na graničnom prijelazu Prezid. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Pretežno sunčano, osobito na Jadranu i u višem gorju. U nizinama kopnenog područja ujutro magla ili niski oblak. Vjetar uglavnom slab. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 7 i 12, a na Jadranu od 13 do 18 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp/xnkot ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙